| 
 Vöröskáposztacsíra kapszula  2005.07.16. 12:51 Brit tudósok szerint a káposztafélékben található anyagok csökkentik a vastagbélrák kialakulásának a kockázatát. Ezek az anyagok arra ösztönzik a szervezetet, hogy minél több rákellenes enzimet termeljen.
Tartalmaz: -          Aszkorbiként ,Glükozilonátokat -          Kalciumtartalma megegyezik a tej kalcium tartalmával -          Daganatnövekedést blokkoló enzimeket tartalmaz! -          Fekélygyógyító vegyületet (U-vitamin) -         Indolt, ami a ráknövekedés potenciális ellenszere    Hatása: -          Erősíti a csontokat, fogakat, nyirokmirigyeket -          Glükozilonátok nevű vegyületcsoportja megakadályozza a rák kialakulását  -          Meghatározó szerepe van a nyelőcső-, gyomor-, vastagbélrák leküzdésében. Fontos szerepe lehet a tüdő-, prosztata-, hólyagrák legyőzésében is. -          A hormonoktól függő daganatok (például a mellrák és a bőrrák bizonyos fajtái) növekedését megakadályozza.   Kiszerelés: 60db  |